Veelgestelde vragen

Vind antwoorden op veelgestelde vragen.

Als je vragen hebt die er niet tussen staan, neem dan gerust contact met ons op via onze contactpagina.

Algemeen

Is er één methode van het slijpen van een betonvloer?

Nee, wij werken met verschillende slijptechnieken. Afhankelijk van het gewenste resultaat, kunt u een keuze maken uit bronze, zilver, goud of platinum. Voor meer informatie klikt u hier.

Wanneer is het verstandig contact op te nemen voor het laten inmeten van een Design vloer?

In geval van nieuwbouw in uw kantoorpand, showroom of magazijn, is het verstandig om al in een vroeg stadium uw keuze voor een betonvloer duidelijk te maken. Want wanneer de werkvloer wordt gestort, moeten de vloerverwarming en andere leidingen, bijvoorbeeld ten behoeve van de watervoorzieningen en elektriciteit, al in de vloer worden weggewerkt. Dit vraagt om een andere benadering dan de aannemerij gewend is. Er wordt namelijk slechts één laag gestort. Wanneer de bouw op zijn eind loopt, komen wij uw vloer graag ‘schuren en polijsten. U heeft geen zandcement en tegels meer nodig, om uw vloer af te werken. Dit scheelt een hoop materiaal én kosten. Verschillende vloerlagen kunnen bovendien van elkaar losraken.

Is er de keuze uit meerdere kleuren?

Jazeker, Beton kan in iedere gewenste kleur worden gemengd. Er is dus altijd een vloer te maken die past bij uw woon- en/of werkwensen.