vloerrenovatie

Een splinternieuwe vloer zowel binnen als buiten.

Geeft uw betonvloer veel stof af? Is uw betonvloer door de jaren heen erg donker geworden of is uw betonvloer niet meer schoon te krijgen, door de inwerking van oliën of chemische stoffen? Wij helpen u graag om uw oude, vuile, stoffige en/of beschadigde betonvloer te renoveren in een duurzame vloer.

 • Stap 1

  Dit is hoe een betonvloer eruit ziet voor de renovatie.

 • Stap 2

  Omdat het erg tijdrovend en onbetaalbaar is om tot het dal te slijpen, worden alleen de bergen er af geslepen.

 • Stap 3

  Vervolgens worden alle overgebleven grote gaten en kleine pinholes gevuld met een harder. Dit zorgt er voor dat de vloer weer zo sterk is als voorheen.

 • Stap 4

  De oppervlakte wordt met kalium silicaat harder behandeld en daarna gepolijst. Eventueel behandelbaar met stain protector tegen vuil en vet.

Voor en na

Uw vloer weer als nieuw

Het grootste probleem in bijvoorbeeld de voedingsmiddelenindustrie en farmaceutische industrie is stofvorming. Onbewerkte betonvloeren geven veel stof af. Het vrije cement uit de toplaag van de vloer dwarrelt door de ruimte. Zeker wanneer u de vloer niet regelmatig reinigt. Maar ook door de heftrucks wordt veel vuil naar binnen gereden. Door het gebruik wordt de vloer na verloop van tijd zo rauw, dat chemische stoffen, vuil en gebruikssporen niet meer uit te wissen zijn. Vloerrenovatie biedt dan uitkomst.

De medewerkers van Kempen Designfloors schuren uw vloer, waardoor de toplaag wordt verwijderd. Het onderliggende, sterkere beton komt aan de oppervlakte en wordt behandeld met een kalium silicaat harder. Dit beton wordt door speciale machines gepolijst, waardoor een harde, gesloten toplaag ontstaat, die eenvoudig te reinigen is. De vloer is niet alleen stofvrij maar ook vloeistofdicht. Behalve in de voedingsmiddelenindustrie en farmaceutische industrie is dit ook voor bijvoorbeeld garagebedrijven vandaag de dag een must. Voor meer informatie over onze werkwijze, klik hier.

Een schone vloer resulteert erin dat uw medewerkers meer geneigd zijn hun werkplek schoon te houden. Dat geeft een totaal andere uitstraling aan uw bedrijf. Bovendien wordt de lichtopbrengst in de ruimte vergroot, doordat de vloer licht reflecteert.

Voor
Na

Vragen of interesse in vloeronderhoud?

Ons onderhoudssysteem is de enige milieuvriendelijke reinigingsmethode die op dit moment voorhanden is. Uw vloer krijgt zijn vertrouwde uitstraling terug, zonder dat er gebruik gemaakt hoeft te worden van chemicaliën of polijstmiddelen.