Vloeronderhoud

Wij geven u uw vloer de vertrouwde uitstraling terug.

Een betonvloer wordt na verloop van tijd vuil. Stof, chemische stoffen en oliën en gebruiks- en bandensporen maken de vloer donker. Er ontstaan kleine of grotere beschadigingen en de vloer verliest zijn nette uitstraling. Veel bedrijven hebben machines in huis om de vloer te schrobben, maar niet alle vervuilingen kunnen met normale pads of borstels worden verwijderd.

Onze machines zijn voorzien van speciale pads met een diamantgranulaat, waarmee uw vloer met minimale inspanning opnieuw wordt gepolijst. Uw vloer krijgt zijn vertrouwde uitstraling terug, zonder dat er gebruik gemaakt hoeft te worden van chemicaliën of polijstmiddelen.

Hoe het werkt

Alleen water is voldoende

Regelmatig reinigen is aan te raden voor het behoud van uw vloer. Na een onderhoudsbeurt met onze machines, is uw vloer weer een aantal jaar bestand tegen de inwerking van vuil en chemische stoffen. Indien gewenst, kunnen wij uw vloer behandelen met een speciale Stain-protector, die vlekvorming tegengaat. De protector dringt diep door in de toplaag en werkt vuilafstotend. Ondanks dat uw betonvloer ademt, krijgen vocht, oliën, vetten en vuil geen kans om uw vloer binnen te dringen cq te hechten aan.

Is de vervuiling van uw vloer zo ver ingetrokken dat reinigen geen oplossing meer biedt, dan kunt u kiezen voor vloerrenovatie, waarbij de toplaag van de vloer wordt verwijderd. We maken de toplaag open, verwijderen alle vervuiling en polijsten de vloer, waarna uw betonvloer er weer als nieuw uitziet. Voor meer informatie over onze renovatiemogelijkheden, klik hier.

Vragen of interesse in vloeronderhoud?

Ons onderhoudssysteem is de enige milieuvriendelijke reinigingsmethode die op dit moment voorhanden is. Uw vloer krijgt zijn vertrouwde uitstraling terug, zonder dat er gebruik gemaakt hoeft te worden van chemicaliën of polijstmiddelen.